Havacılık Proje Ödülleri & Bluesky Awards 2023

Yılın en iyi havacılık projeleri değerlendirilir ve ödüllendirir.

HAVACILIK PROJE ÖDÜLLERİ

Bluesky Awards - ''Havacılık Proje Ödülleri'' 9 kurumsal ve 1 bireysel olmak üzere iki ana başlık altında ve 10 farklı kategoride değerlendirilir.
Havacılık endüstrisinin tüm önemli sektörlerinin kurumsal ve bireysel projeler jüri üyeleri tarafından onore edilir. Belirlen kriterler çerçevesinde projelerin niteliklerine göre en başarılı projeler değerlendirilir ve hak edenler ödüllendirilir. Bluesky Awards - ''Havacılık Proje Ödülleri'' Sonuçları - ''Havacılık Başarı Ödülleri'' kazananları ile eş zamanlı olarak açıklanır.

Jüri Komisyonu Bazı Kriterleri

  • Sürdürülebilirlik
    Ekolojik ve Sosyallik
  • Özgünlük
    Yenilikci ve Yeni Nesillik
  • İnovatiflik
    Farkındalık ve Marjinallik
  • Güvenilirlik ve Kararlılık
    İlklik ve Öncülük
  • Faydalılık ve Avantajlılık
    Girişimcilik v.b

Yılın Havacılık Erişilebilirlik Projesi

Engelliler başta olmak üzere herkes tarafından ulaşılabilir ve kullanılabilir olmasını sağlayan sürdürülebilir öncü engelsiz kurumsal projeler değerlendirilir ve ödüllendirilir.
Başvur

Yılın Havacılık AR-GE Projesi

Ülke sektörünün gelişimine yönelik yararlı, inovatif, yenilikçi, sürdürülebilir ve yaratıcı öncü kurumsal AR-GE projeleri değerlendirilir ve ödüllendirilir.
Başvur

Yılın Havacılık Teknoloji Projesi

Havacılık sektörünün (Havalimanları, Havayolları ve diğer havacılık sektörleri vb.) gelişimine yönelik faydalı, yenilikçi, sürdürülebilir ve yaratıcı öncü teknoloji projeleri değerlendirilerek ödüllendirilir.
Başvur

Yılın Havacılık Yazılım Projesi

Havacılık sektörünün gelişimi için faydalı, kolaylaştırıcı, yenilikçi, sürdürülebilir ve yaratıcı öncü yazılım projeleri (Havaalanları, Havayolları, Uçak Yolcuları ve diğer ilgili havacılık sektörleri vb.) değerlendirilerek ödüllendirilir.
Başvur

Yılın Havacılık Tasarım Projesi

Havacılık sektörünün (Havaalanları, Havayolları ve diğer bağlı havacılık sektörleri vb.) gelişimine yönelik faydalı, yeni nesil, yenilikçi, kaliteli, sürdürülebilir ve yaratıcı öncü tasarım projeleri değerlendirilerek ödüllendirilir.
Başvur

Yılın Havacılık Yeşil İnovasyon Projesi

Ekoloji ve Çevre duyarlı mavi gökyüzünün antropojenik kaynaklı kirliliğini azaltan yenilenebilir, sürdürülebilir öncü kurumsal projeler değerlendirilir ve ödüllendirilir.
Başvur

Yılın Havacılık Savunma ve Uzay Projesi

Havacılık savunma ve uzay sanayisinin (Üreticiler, Tedarikçiler ve diğer bağlı sektörler vb.) gelişimine yardımcı, faydalı, sürdürülebilir, yeni nesil öncü tasarım projeleri değerlendirilerek ödüllendirilir.
Başvur

Yılın Havacılık Sosyal Sorumluluk Projesi

Toplumun genel çıkarlarının yararına ekonomi, ekosistem arasında bir denge sağlayan ve herkes tarafından ulaşılabilir ve kullanılabilir olmasını sağlayan sürdürülebilir öncü kurumsal projeler değerlendirilir ve ödüllendirilir.
Başvur

Yılın Havacılık İHA-DRONE Projesi

Havacılık sektöründe İHA-DRONE gelişimine yönelik faydalı, yeni nesil, yenilikçi, sürdürülebilir ve yaratıcı öncü tasarım projeleri değerlendirilerek ödüllendirilir.
Başvur

Havacılıkta İlkler ve Başarılar

Sektöre yaşattıkları ilkler veya başarılar neticesinde mavi gökyüzüne imzasını atan kurumsal ve bireysel hizmetler ödüllendirilir.
Başvur

Havacılık Başarı Ödülleri İçin.!