Türkiye’nin İlk ve Tek Dijital Havacılık Ödülleri

Türkiye’nin İlk ve Tek Dijital Havacılık Ödülleri

Türkiye’nin Bağımsız İLK ve TEK dijital Havacılık Başarı Ödülleri Organizasyonu ‘BLUESKY AWARDS’

Bluesky Awards ve Jury Awards olarak 2 alanda ödül yarışması gerçekleştirilir. Bluesky Awards (Havacılık Başarı Ödülleri) kazananları halk oylaması belirlenir. Jury Awards (Jüri Özel Ödülleri) kazananları ise jüri üyeleri değerlendirmeleri neticesinde belirlenir. Bluesky Awards kazananları ve Jury Awards sonuçları eş zamanlı olarak açıklanır.

Amaç
Her yıl havacılık endüstrisi ve bağlı sektörlerinde Bluesky Awards olarak kapsamlı, görkemli, prestijli, havacılık ödül organizasyonu yürütmek ve yönetmek. Havacılık endüstrilerinin tüm önemli sektörlerinde başarıyı, mükemmelliği belirleyip ödüllendirmek ve kutlamak.

Misyon
Havacılık endüstrisinde başarıyı, mükemmelliği belirleyip ödüllendirerek, havacılık endüstrisininin ürün ve hizmet sunumlarının standartlarını sürekli olarak yükseltmeleri için ilham vermek, teşvik etmek, desteklemek ve onore etmek.

Vizyon
Küreselleşen havacılık endüstrisinde başarıyı ve mükemmelliği Bluesky Awards ödülleriyle tescillemek. Küresel havacılık endüstrinde marka değerini, prestijini, kredibiliteni en ileriye ve yükseklere mavi gökyüzüne taşımak.

Devamı….

Arşiv